A közvetlen értékesítés

Az Oriflame svéd, multinacionális kozmetikai vállalat, mely minőségi kozmetikumokat forgalmaz, de nem a hagyományos kiskereskedelmi forgalomban, hanem független Szépségtanácsadók segítségével. A közvetlen értékesítés óriási előnye, hogy olyanok embertől kaphat a vásárló tanácsot és inspirációt, akiben megbízik, akit jól ismer, ezért a vásárlásnak ez a formája rendkívül megbízható és kényelmes. Oriflame Szépségtanácsadónak lenni egyet jelent a határtalan, ugyanakkor korlátlan jövedelemszerzési és karrierlehetőséggel, a személyes fejlődéssel, és azzal a kellemes érzéssel, hogy az ember egy barátságos nemzetközi csapat tagja.
Az Oriflame atmoszféráját a tettrekészség, a decentralizált vezetés és a fiatal, vállalkozó szellem jellemzi.

Miért épp az Oriflame?

Az Oriflame előnyei

Oriflame Szépségtanácsadónak lenni egyszerű kellemes és jövedelmező! A Szépségtanácsadó különleges lehetőséget kap arra, hogy alaposan megismerje a kozmetikumokat, és extra jövedelemre tegyen szert. Ráadásul mindenki maga döntheti el, hogy csupán saját célra szeretné megvásárolni a termékeket, vagy hobbi szinten értékesíti őket egy kis zsebpénz kiegészítésként, esetleg rész- vagy főmunkaidőben foglalkozik a termékek értékesítésével.
S mindehhez nincs szükség speciális iskolai végzettségre, tapasztalatra, vagy anyagi forrásokra! Bármilyen életkorú és szociális hátterű ember sikeres lehet a közvetlen értékesítés terén.
 
A megbízható vásárlás
Ön minden hónapban kap egy új katalógust. Mutassa meg ismerőseinek, és azoknak is akik ismerősei baráti köréhez tartoznak – ez ilyen egyszerű! Kulcsfontosságú előny, hogy az Oriflame pénz visszatérítési garanciát vállal minden termékére, ami azt jelenti, hogy ha egy vásárló nem elégedett egy adott termékkel, 30 napon belül visszaviheti az Oriflame-nek, és az kicseréli a terméket, vagy visszatéríti az árát. Ez rendkívül biztonságossá teszi a vásárlást.
 

Hogyan tehet szert jövedelemre?

Hogyan lehet jövedelemhez jutni?
Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson.
30% az azonnali haszon minden eladott termék után korlátlan jövedelem azáltal, hogy másokat is arra ösztönöz, kapcsolódjanak be az Oriflame termékek értékesítésébe.

Példa:
Önnek van havonta 20 vásárlója, aki rendszeresen legalább 1500 Ft értékben vásárol terméket:

Önnek a vásárlók kifizetnek: 30.000 Ft -ot

Ön kifizet az Oriflame-nek: 23.077 Ft -ot

Az Ön azonnali haszna: 6.923 F

Ajánlja fel másoknak is az eladás lehetőségét.

Ossza meg másokkal azt a lelkesedést, amelyet az Oriflame termékek eladása jelent Önnek. Ajánlja fel nekik az eladás lehetőségét, és építse fel saját csapatát. Az Ön csapatához csatlakozott új Szépségtanácsadók értékesítéséből származó teljesítmény után akár 21% kedvezményhez juthat! Ráadásul még azoknak a teljesítménye után is jövedelemre számíthat, akiket azok invitáltak a csapatba, akiknek Ön ajánlotta fel a lehetőséget.

 Ha szeretnél csatlakozni a Szépségtanácsadók népes táborához, hívj, vagy írj e-mailt!! Várom jelentkezésedet!

Oldalmenü
Naptár